Bereiden van de warme maaltijd

vrouw in hal

Bereiden van de warme maaltijd

Bent u bijvoorbeeld een keer per week rond het avondeten beschikbaar en wilt u graag iets voor een ander betekenen? Wij zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers die in een van onze huiskamers willen helpen bij het bereiden van de warme maaltijd.

Wat gaat u doen
In de huiskamer bieden wij de bewoners de maaltijden aan. U gaat helpen bij het koken van de warme maaltijd en waar nodig helpt u met het opdienen en afruimen.

Frequentie
Het zou fijn zijn als u minimaal 1x per week van ongeveer 16.00-18.30 uur beschikbaar bent, maar met minder zijn wij ook al heel erg geholpen.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die geduld hebben, hygiënisch kunnen werken en goed kunnen omgaan met ouderen. Bent u sociaal, herkent u zich in onze identiteit, heeft u inlevingsvermogen en kunt u samenwerken? Dan kijken wij uit naar uw reactie!

De locatie
Prinsessenhof biedt ruimte aan achttien bewoners. De etage is verdeeld in twee leefgroepen. Negen studio’s zijn bestemd voor mensen die lichamelijke zorg nodig hebben, de negen andere studio’s zijn bestemd voor mensen met een vorm van dementie. Lelie zorggroep biedt de zorg vanuit de reformatorische thuiszorgorganisatie Agathos. Bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op zorg. In de gezamenlijke woonkeuken is ruimte voor gezelschap en activiteiten.  

Contactgegevens en solliciteren
Heeft u interesse of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met teamleider Annemarie van 't Noordende via an.vantnoordende@leliezorggroep.nl of telefonisch via (010) 264 07 777.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.