Wonen met zorg

vrouw in hal

Wonen met zorg

Samen zelfstandig wonen

In Prinsessenhof woont u niet alleen. Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes. Als u wilt, kunt u hier met andere bewoners koffie drinken of deelnemen aan activiteiten. Ook familie is van harte welkom. U woont dus zelfstandig en u heeft alle vrijheid om gasten te ontvangen in uw eigen studio.

Zorg ontvangen in uw studio

U woont zelfstandig maar we bieden zorg waar u dat nodig heeft. Dit kan gaan om hulp bij het douchen, toiletgang of andere algemene dagelijkse levensverrichtingen. Ons team met verzorgenden en verpleegkundigen staat 24 uur per dag voor u klaar. We hebben ook mogelijkheden om zorg te bieden in de laatste levensfase.

Onze zorgstudio’s

In totaal zijn er achttien levensloopbestendige zorgstudio’s, verdeeld over twee woongroepen. Deze zijn geschikt voor mensen met een vorm van dementie (vanaf ZZP 5) en mensen met een lichamelijke beperking of aandoening (ZZP 4 en 6). Beide woongroepen hebben een eigen gang met negen studio’s. De appartementen zijn 41 m2 tot 43 m2 en bestaan uit een woon/slaapkamer met een badkamer. Daarnaast is er voor elke woongroep een gemeenschappelijke woonkamer met eetkeuken en is er een centrale spoel- en wasruimte.

Indicatie

Voor verblijf in Prinsessenhof is een geldige indicatie nodig. Agathos verleent zorg op basis van een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Meer informatie daarover krijgt u bij uw huisarts of vindt u via de website www.ciz.nl. Graag lichten wij een en ander toe in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met ons zorgadviesbureau.

Tarieven

In Prinsessenhof worden de kosten voor wonen en zorg gescheiden. De huur gaat via QuaWonen. De huurkosten zijn inkomensafhankelijk. Naast de huur worden er nog servicekosten gerekend. De zorgkosten zijn afhankelijk van uw indicatie.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.