Ons huis

Huis (achterkant)

Ons huis

Nieuw, maar vertrouwd

Wilt u of uw naaste verzorgd en vertrouwd wonen in het centrum van Krimpen aan den IJssel? In de zorgstudio’s van Prinsessenhof vindt u een veilige woonomgeving in een vertrouwde reformatorische sfeer. De reformatorische identiteit en professionele persoonlijke zorg staan centraal. Rondom de maaltijden bidden we en lezen we uit de Bijbel. U woont hier in alle rust en u bent vrij om bezoek te ontvangen en deel te nemen aan de activiteiten van het huis.

Wonen met ruimte

Lelie zorggroep biedt sinds oktober 2017 achttien zorgstudio’s aan in Prinsessenhof. We bieden zorg aan senioren met dementie  (ZZP 5 ) of een lichamelijke beperking (ZZP 4 en 6). Er zijn twee woongroepen van negen mensen. Ieder heef zijn eigen studio, maar kan ook verblijven in de gemeenschappelijke woonruimte met eetkeuken. De inrichting is licht en ruim. De zithoekjes en het houtwerk zorgen voor gezelligheid. Op het gezamenlijke balkon kunnen bewoners bovendien van de buitenlucht genieten.

Zorg en begeleiding

De zorg en begeleiding in Prinsessenhof bieden wij vanuit Agathos, de reformatorische divisie van Lelie zorggroep. Naast verzorgenden en verpleegkundigen hebben we mantelzorgers en vrijwilligers die ons versterken. Onze activiteitenbegeleider onderneemt activiteiten met de cliënten. Op vrijdagavond is er een weeksluiting die georganiseerd wordt door de plaatselijke kerken.

Bekijk hier de folder van Prinsessenhof.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.