Gastheer / Gastvrouw in Prinsessenhof

Twee vrouwen (zijaanzicht)

Gastheer / Gastvrouw in Prinsessenhof

Heeft u een ochtend, middag of avond vrij en wilt u graag iets voor een ander betekenen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die in een van onze huiskamers gastheer of gastvrouw willen zijn voor de bewoners.

Wat gaat u doen
In de huiskamer bieden wij de bewoners de maaltijden aan en koffie en thee. Als vrijwilliger biedt u deze maaltijden en het drinken aan, maakt/houdt u de huiskamer netjes en schoon en vooral: u bent er voor de aandacht en gezelligheid! Bij activiteiten ondersteunt u de bewoners en het personeel.

Frequentie
Het zou fijn zijn als u minimaal 1x per week een dagdeel beschikbaar bent, maar met minder zijn wij ook al heel erg geholpen.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die geduld hebben en goed kunnen omgaan met ouderen. Bent u sociaal, herkent u zich in onze identiteit, heeft u inlevingsvermogen en kunt u samenwerken? Dan kijken wij uit naar uw reactie!

De locatie
Prinsessenhof biedt ruimte aan achttien bewoners. De etage is verdeeld in twee leefgroepen. Negen studio’s zijn bestemd voor mensen die lichamelijke zorg nodig hebben, de negen andere studio’s zijn bestemd voor mensen met een vorm van dementie. Lelie zorggroep biedt de zorg vanuit de reformatorische thuiszorgorganisatie Agathos. Bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op zorg. In de gezamenlijke woonkeuken is ruimte voor gezelschap en activiteiten.  

Contactgegevens en solliciteren
Heeft u interesse of wilt u solliciteren? Neem dan contact op met teamleider Annemarie van 't Noordende via an.vantnoordende@leliezorggroep.nl of telefonisch via (010) 264 07 777.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.